Bedrijfsreclame

Uw bedrijfspand is een belangrijke blikvanger voor uw (potentiële) klanten, leveranciers en bezoekers. Maak hier gebruik van.

Trek de aandacht naar u toe door middel van  3D gevelletters, gevelpanelen, reclameborden, totems, baniermasten, vlaggen en zoveel meer.

Lichtreclame

Uw logo of bedrijfsnaam kan op verschillende manieren op de gevel aangebracht worden. Met doosletters kan u krachtige en imposante volumes maken en en zelfs op zeer groot formaat.  Ook gefreesd en ingegoten acrylaat bieden prachtige toepassingen met een zeer strak en luxueus effect. Beide toepassingen kunnen op meerdere manieren uitgelicht worden. Direct, indirect, zijdelings of in combinatie.

Printed Walls_Lucas Creative Merksem_doosletters verlicht_1
Printed Walls_Apotheek Cobra_doosletters

Doosletters

Doosletters worden gemaakt in geplooid aluminium. Ze kunnen in verschillende kleuren, afwerking en grootte vervaardigd worden. Ze worden direct of met afstandshouders tegen de gevel gemonteerd

Freesletters 

Freesletters worden heel nauwkeurig uitgefreesd uit verschillende materialen. Er bestaan vele toepassingen voor binnen- en buitengebruik. Deze letters worden op maat gemaakt en de materiaalkeuze en kleur wordt samen bepaald. Acrylaat, spiegelend RVS, hout, brushed steel, foam. De combinatie van meerdere materialen zorgt voor de meest creatieve resultaten.

Printed Walls_diensten_gevelreclame_doosletters_heraeus2
Printed Walls_Telenet_project1_interieur foto 1

Gevelbekleding

Een bestaande gevel kan een volledige make-over krijgen door er een façade voor te plaatsen. Deze kan volledig gepersonaliseerd worden volgens uw huisstijl en activiteit. Geplooide gevelpanelen in combinatie met ledverlichting en bestickering geven vaak verrassend knappe resultaten.

Reclamepanelen op maat

Gevelpanelen kunnen in verschillende materialen gemaakt worden in samenspraak met de klant. De panelen worden op elk gewenst formaat en grootte geproduceerd. Hierop kunnen full colour prints aangebracht worden of 3D freesletters in combinatie met led verlichting.

Printed Walls_diensten_gevelreclame_gevelbord_advocaten van aelst
Printed-Walls_Kine-Meiberg_totem

Totem  

Wilt u een bestaande reclamezuil of totem vernieuwen, heeft uw bedrijf nood aan een reclamezuil dan komen wij deze voor u plaatsen. In samenspraak met de klant gaan we de juiste informatie op de zuil verzamelen zodat de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf gegarandeerd wordt. Kan in combinatie met led verlichting.

Baniermasten 

Vlaggenstof wordt in hoge kwaliteit full colour bedrukt.

Printed Walls_diensten_gevelreclame_baniervlaggen_stlutgardis
Printed Walls_de greef_strik2

Custom gevelbekleding

Heeft u speciale wensen? Dan worden wij graag uitgedaagd. Op deze foto ziet u een gevelstrik van 2 x 2 meter en een lint van 19 bij 16 meter in het hartje van Brussel. Een enorme uitdaging met een bijzonder uniek eindresultaat. Hiervoor ontvingen we een ‘proud to share’ Award.

Spandoek groot formaat

Spandoeken zijn een veel gebruikt reclamemedium. Deze kunnen gespannen worden in aluminium buizenframes of op bestaande hekwerken. Klein of groot formaat, alles is mogelijk.

cof
Printed Walls_P&G_klopprofiel

Klopprofiel

Houdt u van een meer strakke uitstraling. Dan kan u kiezen voor klopprofielen. Deze profielen worden eerst op de wand geschroefd, vervolgens wordt het doek er door middel van een klopprofiel ingespannen. Het doek is wisselbaar en het geheel ziet er mooi strak uit.

Zoekt u een creatieve partner om uw zichtbaarheid te versterken?

error: Content is protected !!