Over ons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onze missie?

We willen de leef- en werkomgeving van onze klanten aangenaam en professioneel maken. We willen stijlvolle en creatieve projecten realiseren gelinkt aan een hoge kwaliteit. We zijn gepassioneerd en bouwen een vertrouwensband op met onze klanten. Het resultaat, een mooie uitstraling zorgt voor interesse en meer klanten, wat resulteert in meer omzet. Dit komt ten goede van het bedrijf en hun medewerkers.

Wat?

Printed Walls is een team van gepassioneerde creatieve mensen. We zijn een full service uitvoerend creatief reclamebureau. We brainstormen, printen, produceren en plaatsen. We vertalen de wensen van onze klanten van een creatief en zakelijk ontwerp tot de volledige uitvoering ervan.

We staan voor kwaliteitswerk met het oog op een tevreden klant. Als u blij bent, zijn wij dat ook. We denken mee na over de beste manier om uw ideeën visueel zichtbaar te maken. Waar mogelijk gaan we tot het uiterste voor u. Reeds enkele malen werd ons werk beloond met (inter)nationale awards.

We willen een vertrouwensband opbouwen met onze klanten, leveranciers en partners en werken graag samen op lange termijn. Voor kleine en grote opdrachten. Dit geldt ook voor onze medewerkers. We staan open voor nieuwe ideeën en willen iedereen de kans geven om mee te groeien.

Productie

We produceren vele producten zelf in ons atelier. Daarnaast werken we samen met partners. Samen zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit in functie van de wensen van onze klanten. Zo combineren we veel expertise en uitstekende materialen om het maximum uit uw project te halen.

Zoekt u een creatieve partner om uw zichtbaarheid te versterken?

error: Content is protected !!