Over ons

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onze missie?

Printed Walls helpt KMO’s met sterke, exclusieve merken om hun verkooppunten tijdelijk of permanent een unieke uitstraling te geven.

Door op een ongeziene manier high-end materialen en hoogwaardige, digitale prints te combineren met zintuiglijke ervaringen tilt Printed Walls elk uitdagend brandingconcept naar een hoog niveau van ontwerp, over productie tot plaatsing.

Wie?

Printed Walls is een team van gepassioneerde creatieve mensen. We zijn een uitvoerend creatief reclamebureau. We brainstormen, printen, produceren en plaatsen. We luisteren graag en vertalen de wensen van onze klanten naar een creatief en zakelijk ontwerp inclusief de volledige uitvoering ervan.

We staan voor kwaliteitswerk met het oog op een tevreden klant. Als u blij bent, dan zijn wij dat ook. We denken mee na over de beste manier om uw ideeën visueel zichtbaar te maken. Waar mogelijk gaan we tot het uiterste voor u. Reeds enkele malen werd ons werk beloond met (inter)nationale Awards.

We streven ernaar een vertrouwensband op te bouwen met onze klanten, leveranciers en partners en werken graag samen op lange termijn. Dit geldt ook voor onze medewerkers. We staan open voor nieuwe ideeën en willen iedereen de kans geven om mee te groeien.

Productie

We produceren vele producten zelf in ons atelier. Daarnaast werken we samen met verschillende partners. Samen zorgen we voor de beste prijs/kwaliteit in functie van de wensen van onze klanten. Zo combineren we veel expertise en uitstekende materialen om het maximum uit uw project te halen.

Zoekt u een creatieve partner om uw zichtbaarheid te versterken?

error: Content is protected !!