Muurprints

Muurprints bieden de mogelijkheid om foto’s, sfeerbeelden, boodschappen, originele graphics, contourgesneden figuren en zoveel meer over te zetten op een zelfklevende folie. Met de juiste folie kunnen muurprints vrijwel op elke ondergrond aangebracht worden. Van gladde en effen wanden tot zelfs ruwe bakstenen muren. Wij bieden oplossingen voor zowel wanden, vloeren als plafonds. En dit zowel in uw interieur als exterieur.

printed walls_aperi vino_muurprint naadloos 1

Naadloos Textielbehang

Dit naadloze textielbehang biedt eindeloos veel mogelijkheden. De fijne matte textuur geeft mooi heldere kleuren. Het is sterk, scheurvast en  gemakkelijk schoon te maken. Deuropeningen en stopcontacten worden netjes uitgesneden. Achteraf is het ook gemakkelijk terug te verwijderen.

Full colour doek met achterliggende geluidsabsorptie

Een aluminium basisframe wordt op de wand gemonteerd en gevuld met geluidsabsorberend materiaal. Hierover wordt een peesdoek op maat gespannen. Je krijgt een strakke uitstraling en grote vlakken kunnen in 1 keer worden gepersonaliseerd.

selfp
selfp

Aluminium frame met peesdoek klein formaat

Deze strakke frames lenen zich prima voor grote en kleine foto’s. Ideaal om uw werkplek te personaliseren. Het fijne textiel zorgt voor een helder en kleurrijk printresultaat. Het grote voordeel is dat je het fotodoek op termijn kan wisselen zonder dat je het kader hoeft te vernieuwen. De kaders bestaan in zilver, wit en zwart.

Aluminium frame met interne led verlichting

Peesdoeken kunnen ook mooi uitgelicht worden door interne LED verlichting toe te voegen. Kleuren springen eruit waardoor je een echte eye-catcher krijgt.

Printed Walls_de Pril_verlicht frame
P&G

Muurprint in combinatie met logo

Vaak combineren we verschillende sign-materialen om een extra dimensie te krijgen. Met een muurprint in bvb. textielbehang bedek je de gehele wand. Hierop kan een logo aangebracht worden met LED verlichting of freesletters. Je krijgt extra diepte. Ideaal voor een inkomhal, receptie of aankleding van kantoorruimtes.

Fotoprints

Fotoprints bieden veel creatieve mogelijkheden. Fotoprints kunnen gemaakt worden op panelen, zelfklevende vinylfolie, chrome, hout, aluminium. Graag denken we mee na hoe we het maximum uit uw project kunnen halen.

Printed Walls_Unico_fotoprints2

Zoekt u een creatieve partner om uw zichtbaarheid te versterken?

error: Content is protected !!